Děkujeme za účast na letošních kempech a těšíme se příští léto! Registrace budou spuštěny od ledna 2022.
Děkujeme za účast na letošních kempech a těšíme se příští léto!
Registrace budou spuštěny od ledna 2022.
×

INFO K REGISTRACÍM PRO PŘÍŠTÍ SEZÓNU

  • Přihlašování bude spuštěno 1. června 2021.
  • Všem aktuálním účastníkům pošleme včas email s personifikovaným registračním odkazem.
  • Noví zájemci se mohou registrovat po výběru preferovaného kurzu přímo přes náš web.
  • Kdo nevydrží do září, může se zúčastnit našich letních kempů anebo v rámci letní přípravy trénovat podle našich online tréninků ;-)
×

Informace ke zpracování osobních údajů


Správcem osobních údajů je Gymnathlon Praha, z.s., Psohlavců 1756/26d, 147 00 Praha 4, IČO: 06390803, email: info@gymnathlon.cz. Osobní údaje jsou zpracovávány za účelem vedení seznamu členů tohoto spolku a za účelem nezbytné komunikace s účastníkem sportovního programu Gymnathlon a jeho zákonnými zástupci a pro dokumentaci činnosti spolku včetně pořizování fotografií nebo zvukových či obrazových záznamů (videí) ze sportovního programu, a to po dobu členství a účasti na programu Gymnathlon. Subjekt údajů má právo kdykoliv požadovat od správce přístup k osobním údajům, které se ho týkají, jejich opravu nebo výmaz v případě ukončení členství, popřípadě na omezení zpracování a dále právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů za podmínek stanovených obecně závaznými právními předpisy. Subjekt údajů má právo odvolat svůj souhlas, je-li zpracování založeno na jeho souhlasu. Subjekt údajů má právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Vedení seznamu členů spolku upravuje občanský zákoník a v souladu s ním stanovy spolku.